Postări populare de pe acest blog
Top 6 cele mai dezgustătoare mâncăruri din lume
Bucătaria din fiecare țară are particularitățile și ciudățeniile sale proprii. Străinii nu înțeleg cum poți mânca hering sărat cu legume fierte, amestec gelatinoas de carne de vită și de pui, sau castraveți și cârnați plutind în chefir sau cvas . În mod similar, nu înțelegem Asia sau Orientul. 1) Aceasta arată destul de apetisant, dar nu vă grăbiți să o mâncați! Ideea e că această gustare constă din legume și greieri zdrobiți. Mâncarea preferată a mexicanilor. 2) Oamenii din Arabia Saudită iubesc șopârlele Agrionemys. Sunt consumate atât crude cât și gătite. 3) În Malawi, pe marginea drumurilor nu se vând fructe, dar șobolani fierți. 4) Pentru cina anuală din Explorer's Club sunt pregătite o mulțime de delicatese. La ultimul eveniment, ce a avut loc în New York, principala gustare a fost alcătuită din aligatori gătiți în întregime. 5) Compania Micronutris consideră că, în câțiva ani, insectele vor deveni principala sursă de proteine, de aceea...
Parafilie în pictură
Probabil, puțini din noi cunosc că majoritatea picturilor oglindează niște teme cu un mesaj ascuns. Pictorul italian Pietro Pajetta a abordat o temă mai puțin plauzibilă și discutată în societate prin celebra sa pictură L'Odio sau Ura , creată în 1896. În pictură se observă cum un bărbat - probabil, călugăr - vandalizează un sicriu în care se află trupul unei domnișoare tinere. Opera dată sugerează conceptul de Necrofilie, o parafilie în care excitarea sexuală este produsă de corpurile persoanelor moarte. Necrofilia constă în obținerea plăcerii sexuale prin contactul (chiar acte sexuale) cu cadavrele. De regulă, necrofilii găsesc cadavrele la morgă sau în cimitire și capele, dar uneori necrofilii comit crime cu scopul de a obține cadavre cu care să poată avea acte sexuale. Această perversiune sexuală, remarcată la unele persoane dezechilibrate psihic, face ca satisfacția sexuală care se obține pe un cadavru să fie frecvent stimulată prin rituri funerare, caz în care...
Comentarii
Trimiteți un comentariu