Top 6 cele mai dezgustătoare mâncăruri din lume

Bucătaria din fiecare țară are particularitățile și ciudățeniile sale proprii. Străinii nu înțeleg cum poți mânca hering sărat cu legume fierte, amestec gelatinoas de carne de vită și de pui, sau castraveți și cârnați plutind în chefir sau cvas . În mod similar, nu înțelegem Asia sau Orientul.


1) Aceasta arată destul de apetisant, dar nu vă grăbiți să o mâncați! Ideea e că această gustare constă din legume și greieri zdrobiți. Mâncarea preferată a mexicanilor.

 

2) Oamenii din Arabia Saudită iubesc șopârlele Agrionemys. Sunt consumate atât crude cât și gătite.


3) În Malawi, pe marginea drumurilor nu se vând fructe, dar șobolani fierți.


4) Pentru cina anuală din Explorer's Club sunt pregătite o mulțime de delicatese. La ultimul eveniment, ce a avut loc în New York, principala gustare a fost alcătuită din aligatori gătiți în întregime.


5) Compania Micronutris consideră că, în câțiva ani, insectele vor deveni principala sursă de proteine, de aceea ei adaugă în dulciurile lor greieri zdrobiți, larve, viermi de făină și alte insecte. Ce părere aveți despre așa biscuiți?


6) Din nou, China uimește. Într-o provincie chineză mâncarea tradițională este ,,Oul băiatului virgin,, - ouă de găină, fierte în urina baieților ce nu au atins încă vârsta de 10 ani. Ouăle sunt fierte toată ziua, iar coaja este presată pentru ca urina să poată pătrundă în interior.                                                                                                                                                   
















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Declin

Vals

Sub plopi